Zvizzer Polermedel Ultrafine Cut – 750 ml

541,00 kr

Zvizzer Utrafine Cut är Zvizzers finaste rubbing

Använd Zvizzer polermedel Ultrafine Cut Som problemlösare och hologramborttagare! Prova och du kommer bli nöjd!

Zvizzer Polermedel Ultrafine Cut är ett vattenbaserad polermedel för att göra lacken blank och avlägsna fina repor och hologram. Fine Cut ger en fantastisk glans och är lätt att arbeta med. Dessutom innehåller Ultrafine Cut lackskydd så du behöver inte vaxa efter poleringen.

Använd Fine Cut med Zvizzer Thermopads gul eller grön, beroende på vilken avverkning du vill ha. Även Zvizzers oranga polerrondell (pad) kan navändas om du vill ha något högre slipverkan. Välj polerrondell utifrån hur hårt du vill polera! Thermo pads är uppbyggda av en annan skumstruktur och blir inte lika varma som vanliga rondeller. Detta ger en bättre avverkning och snabbare polering.

Zvizzer Polermedel Ultrafine Cut ger dig den perfekta finishen på lacken och skyddar den samtidigt. Slipmedlet innehåller partiklar av samma storlek och dessa blir finare och finare när de sönderdelas. Dvs. ju längre du kör med den – desto finare blir resultatet. Ska du lackskydd bilen så välj ZviZZer Fine Cut istället som inte innehåller något skydd.

Idealisk som finrubbing och problemlösare vid ojämn glans och hologram.

Fördelar

– Dammfritt
– Hologramfri.
– Fri från lösningsmedel
– Silikonfritt
– Fungerar för alla typer av polering
– Fungerar både på roterande polermaskin och Dual action polermaskin eller för hand.
– Passar till alla Fordon och Båtar

”Made in Germany”

Zvizzer är ett tyskt företag som tillverkar och marknadsför produkter för polering och lackvård. Under senare år har Zvizzer vuxit väldigt snabbt då fler och fler efterfrågar deras produkter. Framför allt har lanseringen av Thermo pads, som är en helt ny typ av skumrondell, gjort att många överger andra produkter då Zvizzers helt enkelt är bättre och sparar företagen dyrbar tid. Zvizzer har huvudkontor i Köln och ett utbildningscenter i Tyskland och i Spanien.

Ytterligare information

Vikt 0,8 kg