Zvizzer Utbildning

Nästa kurs 25-26 juni

ZviZZers certifierade utbildning i polering

Välkommen till vår utbildning i poleringsteknik och lackkunskap. Utbildningen är på två dagar och syftar till att ge dig en ökad kompetens och förståelse för hur dagens lacker är uppbyggda och hur man effektivast kan reparera ytliga defekter ( i klarlacken) och återställa dess glans. Vi arbetar med ZviZZers unika polersystem där Themo Pads har kommit att revolutionera sättet att arbeta på. Efter kursen kommer du garanterat att ha fått en ökad kunskap som kommer att spara dyrbart tid i ditt arbete.

Utbildare

Våra utbildare är Antonio Lopez och Steven Sluter som båda har diger erfarenhet.  Antonio kommer ursprungligen från Portugal och är ZviZZers huvudtränare och har erfarenhet inom lackering, marinsidan och bilvårdssektorn. Antonio pratar engelska men vi har svensk personal på plats om det skulle råda några problem med att förstå.

Steven Sluyter är från Nya Zeeland men har bott i Sverige de senaste 30 åren. Han har lång erfarenhet inom bilvårdsbranschen både som tekniker och som säljare. nSteven är vår ordinarie utbildare i Sverige.

antonie_lopes

Certifiering

 

Efter genomförd utbildning erhåller alla deltagare ett numrerat inglasat diplom som visar att du är certifierad. Diplomet är personligt och visar att personen som gått utbildningen har de kunskaper som ZviZZer förmedlar.

Om du önskar så kommer vi att publicera deltagarens namn och arbetsplats på zvizzer.se för att visa kunder och leverantörer att företaget har de kunskaper som är elementära för att göra bra arbeten på dagen lacker.

Certifikat

Information om utbildningen

Längden på utbildningen
Utbildningen är på två dagar och har begränsade platser. Vi tar normalt in max 8 st. på varje kurs och vi tillsätter platserna i turordning.

Dag 1 09:30 – 16:00
Dag 2 09:00 – 14:00

 

Utbildningsplats
Vi håller vår utbildning på ZviZZer Sveriges  utbildningscenter i Malmö. Adressen är Cypressvägen 29 och ligger när travbanan Jägersro. Vi rekommenderar hotell i centrum eller i Hyllie som är ca: 5 min från vår fastighet med bil. Meddela om ni behöver assistans.

Kostnad för utbildning
Utbildningen  kostar 5000:- exkl. moms

Följande ingår:

  • Lunch båda dagarna
  • Produkter för 5000:- (motsvarar hela kurskostnaden)
  • Inglasad diplom
  • Marknadsföring på zvizzer.se (om ni önskar)
  • Rabatt på ZviZZers sortimen efter genomför utbildning

Kontakt & Anmälan

Vill du har mer information eller anmäla dig till utbildningen så kontakta oss antingen på mail eller telefon!

E-post: info@zvizzer.se
Telefon: 040-680 07 40

 Är du intresserad av fler utbildningar kan du klicka här.

Välkommen!