Blogg

glasförsegling
Glasförsegling: Skydda dina rutor
Glasförsegling är en innovativ process som skyddar dina glasytor med en avancerad nanobeläggning. Denna beläggning skapar en osynlig barriär mot smuts, vatten och UV-strålning och ger ökad säkerhet.
Att skydda din bil är en viktig del av att behålla dess värde och utseende. Lackförsegling innebär ett långvarigt skydd för lacken, exempel på detta är lackkonservering (polymerer) och ceramic coating. Keramiskt lackskydd är den senaste metoden som ger ditt fordon en oslagbar glans och ett långvarigt skydd.
Har du märkt att dina strålkastare ser matta och dimmiga ut? Med tiden kan strålkastarens plast bli repig och oxiderad, vilket kraftigt försämrar ljusstyrkan och kan utgöra en säkerhetsrisk under körning.
Repor på lack, metall eller plast kan vara frustrerande och fula. Men med rätt teknik och verktyg kan du polera bort repor och återställa glansen på ytan.
Har din bil sett bättre dagar? Lacken matt och full av repor? Då kan det vara dags att ge den en rejäl ansiktslyftning genom att polera den. Polering tar bort repor och oxidation, och ger bilen en strålande glans som får den att se ut som ny.
En välvårdad bil med en strålande glans ger inte bara en estetiskt tilltalande look, men skyddar också lacken från repor och oxidation.
En av de mest effektiva och mångsidiga produkterna i varje polerars arsenal är en polerrondell på 125mm. Denna storlek är idealisk för att hantera både stora ytor och mindre, mer detaljerade jobb!
Få bort repor och matthet! Polerrondell för vindelslip ger din bil en perfekt glans och skyddar lacken. Läs mer och hitta rätt polertrissa för dig.
Få bort repor och matthet! Polerrondell för skruvdragare ger din bil en perfekt glans och skyddar lacken. Läs mer och hitta rätt polerrondell för dig.