ZviZZer lackskydd

Ett lackskydd fungerar som en osynlig barriär som skyddar lacken mot smuts, trafik UV-strålar etc. och samtidigt gör bilen/lacken enklare att tvätta och underhålla. Zvizzer har flera olika lackskydd som alla har olika egenskaper för att kunna tillfredsställa alla önskemål för den egna bilen. 

Keramiska lackskydd

ZviZZers keramiska lackförsegling är en hård hybridbeläggningen av silikon/polymer som är designad för att skydda lacken optimalt och permanent. Den molekylära matrisstrukturen bildar ett tunt skikt som är starkt och hårt i sin kapacitet.

Partiklarna förenar sig kemiskt med ytan och lägger sig i lackens porer. Det bildas efter härdning ett högblankt skyddsskikt. Detta är ett efferktivt sätt att skydda lacken från skador från oxidation, salt, syror och insekter.

Efter en lackbehandling blir klarlacken hårdare och mer reptålig (ca 60-65%) än originallacken, tack vare de högpresterande partiklarna på ytan. Framför allt är de nya miljövänliga, vattenlösliga lackerna mycket mjuka i sin sammansättning. Även om du bara tvättar ditt fordon för hand, uppstår efter en tid motsvarande tecken på slitage. Med ZviZZer Paint Ceramic Coat minimeras dessa eller till och med förhindras.

ZviZZer Paint Ceramic Coat fördjupar ytans glans och färg.

ZviZZer Graphene Ceramic

En av de starkast och mest hållbara keramiska förseglingar som finns på marknaden. Skyddar mot UV, insekter, smuts och andra skadliga yttre faktorer. 

ZviZZer Ceramic Graphene är starkt hydrofobisk och ökar lackens motståndskraft och gör lacken blankare.

Hållbarhet upp till 5000 mil eller 5 år. Produkten kan läggas i flera lager.

ZviZZer Paint Ceramic

Zvizzer keramiska lackskydd är framtaget för att långvarigt skydda bilens lack. Skyddar mot UV, insekter, smuts och andra skadliga yttre faktorer. 

ZviZZer Ceramic Graphene är strut hydrofobisk och ökar lackens motståndskraft och gör lacken blankare.

Hållbarhet upp till 3000 mil eller 3 år. Produkten kan läggas i flera lager.

Vaxer

Vax är ett alternativ till att försegla lacken ked en keramisk behandling. Ett vax är inte lika beständigt som keramiska behandlingar men har utvecklats till att vara ett naturligt alternativ med bra egenskaper. En fördel som vaxer har jämfört med keramiska behandlingar är att porerna i lacken inte täpps igen på samma sätt. Detta gör att man kan vaxa en nylackerade yta utan att lacken för svårt att ”andas”. Vax ger en fantastisk glans och glatt yta på bilen.

ZviZZer Syntetic Wax

Hybridvax som är baserat på naturligt karnaubavax och syntetiska polymerer. Ger lacken glans, försöker dess naturliga färger och ger den  hydrofobiska effekter. Skyddar mot negativa yttre miljöer.

Zvizzers syntetiska vax är mycket enkelt att arbeta med och kan appliceras på alla lacker.

Hållbarhet 6-8 månader

Zvizzer Syntetic Wax

ZviZZer Natural Wax

Naturligt baserat på karnaubavax, bivax och solrosvax. Ger lacken glans, försöker dess naturliga färger och ger den  hydrofobiska effekter. Skyddar mot negativa yttre miljöer.

Zvizzer Natural Wax är mycket enkelt att arbeta med och kan appliceras på alla lacker.

Hållbarhet 4-6 månader.

Zvizzer Natural Wax

ZviZZer Graphene Wax

Vax utvecklat med den senast nanographen teknologin. Ger lacken glans, försöker dess naturliga färger och ger den  hydrofobiska effekter. Skyddar mot negativa yttre miljöer och är beständig mot kemikalier.

Zvizzers Graphene Vax är mycket enkelt att arbeta med och kan appliceras på alla lacker.

Hållbarhet 8-10 månader

Zvizzer Graphen Vax

Tillhörande produkter

Nedanstående produkter ingår i kategorin lackskyddsprodukter antingen som fristående produkter eller som komplement vid eller efter en lackbehandling.

ZviZZer Graphene Spray Coat

Hydrofobisk spray baserat på nanografen teknologin ger en smuts- och vattenavvisande yta. Kan användas på bilar med ZviZZer Graphene Ceramic lackbehandling som en försäkring av ytskyddet men fungerar även på obehandlade ytor.

ZviZZer Spray Coat är enkel och snabb att applicera och ger utmärkta resultat och en hög hydrofob effekt. ZviZZer Spray Coat fördjupar glansen och färgdjupet på ytan.

Håller 9-12 månader med enkel applicering.

Zvizzer Graphen Coat

ZviZZer Spray Coat

ZviZZer Spray Coat är en speciellt utvecklad långvarig silikonfri spraybeläggning för alla yttre ytor, såsom färg, plast och glas som finns på fordon, husvagnar och yachter. ZviZZer Spray Coat är enkel och snabb att applicera och ger utmärkta resultat och en hög hydrofob effekt. ZviZZer Spray Coat fördjupar glansen och färgdjupet på ytan. Produkten kan även användas för eftervård av fordon som redan är förseglade med våra ytskyddssystem. På så sätt förlänger beläggningens livslängd. Kan appliceras i flera lager.

Hållbarhet ca: 6 månader.

Zvizzer Spray Coat

ZviZZer Clean Top

Speciellt ytrengöringsmedel som rengör och neutraliserar målade plast- och glasytor före försegling med vax eller keramiskt lackskydd. 

ZviZZer Clean Top tar även bort rester av polermedel och fungerar som ett kontrollspray för att säkerställa att ytan är hologramfri.

Zvizzer Clean Coat

ZviZZer Fresh Up Coat

ZviZZer Fresh-up Coat är en specialutvecklad silikonfri spraybeläggning för alla som nya släta yttre ytor, såsom färg, plast och glas som finns på fordon, husvagnar och yachter. Freash Up Coat är mycket enkel och snabb att applicera och ger utmärkta resultat och en hög hydrofob effekt. Den fördjupar glansen och färgdjupet på ytan. ZviZZer Fresh Up Coat kan även användas för eftervårdsunderhåll av fordon som redan är förseglade med våra ytskyddssystem för att förlänga beläggningens livslängd.

Hållbarhet ca: 2-3 månader.

Zvizzer Fresh Up Coat