Zvizzer polerrondell – Thermo Pad – Trapez Ultrafine 160/20/150mm

162,00 kr

Zvizzer Thermo trapez- Långvarig prestanda & termostabil.

Zvizzer polerrondell Thermopad Ultrafine är nu uppgraderad med Thermo Technology för förbättrad prestanda. Denna avancerade polertrissa kombinerar skickligt hållbarheten hos den ursprungliga gröna/ultra-mjuka dynan med de innovativa egenskaperna i Thermo Pad-serien. Innehåller termostabil teknologi, vilket säkerställer konsekvent hårdhet och effektivitet även under värme. Erbjuder upp till 5 gånger så lång livslängd som konventionella pads tack vare förbättrad rivhållfasthet.

Om Thermo pads:

Thermo pads kan inte jämföras med ”vanliga” skumrondeller då de är är uppbyggda av en annan skumstruktur och blir inte lika varma som vanliga pads. Detta ger en bättre avverkning och snabbare polering. Rondellen behåller sin effektivitet även under långvarig användning vilket gör att poleringen klaras av på mindre tid.

Ekonomiskt är Thermo pads något dyrare vid inköp men skummet håller upp till fem gånger längre vilket gör att de är väsentligt mer ekonomiska att använda.

Ultrafine pad egenskaper:
Zvizzer polerrondell Thermopad Ultrafine är den mjukaste rondellen från Zvizzer och kan användas för att ge lacken en maximal glans samt för att ta bort fint hologram. Utmärkt lämpad för att ta bort hologram, den adresserar glans och perfektion med lätthet.

Trapezpads använd till oscillerande (DA) maskiner. Hålet i mitten avlastar skummet vilket gör att det håller längre. Ett hållbart och effektivt val både för den professionella användaren och för entusiasten.

Rondellen finns även i andra storlekar!

”Made in Germany”

Zvizzer är ett tyskt företag som tillverkar och marknadsför produkter för polering och lackvård. Under senare år har Zvizzer vuxit väldigt snabbt då fler och fler efterfrågar deras produkter. Framför allt har lanseringen av Thermo pads, som är en helt ny typ av skumrondell, gjort att många överger andra produkter då Zvizzers helt enkelt är bättre och sparar företagen dyrbar tid. Zvizzer har huvudkontor i Köln och ett utbildningscenter i Tyskland och i Spanien.

Ytterligare information

Vikt0,1 kg