Cerifierade

Välkommen till Zvizzer Sverige!

Zvizzer är det snabbast växande företaget i världen  när det gäller polersystem för fordon, båtar, entreprenadmaskiner och andra objekt där det krävs polering. Grunden i Zvizzersystemet är polermedel och pads av högsta kvalitet i kombination med professionell utbildning. Med rätt produkter och rätt kunskap så håller produkterna längre, de ger en snabbare och bättre verkningsgrad och levererar en bättre finish.

Zvizzer Polersystem är ett helt vattenbaserat polersystem. Polermedlen finns i fem steg, från Pre Cut till Ultra fin och detta är fullt tillräckligt för att passa alla behov. 

Till polermedlen finns motsvarande polerrondeller och samtliga är färgkodade för att man ska välja en så optimal rondell som möjligt till polermedlet.

Zvizzer lagerför även alla tillbehör och attribut som används vid polering, såsom fiberdukar, stödrondeller, lera, kontrollspray etc, 

Inom kort kommer vi att erbjuda utbildning både för lekmannen och den professionella användaren som vill optimera resultat och tidsåtgång.

Zvizzer polersystem